Oproep deelname leerlingen– Talent 2016 -GSNL

Share Button

Oproep deelname van je leerlingen aan Talent Podium tijdens Gitarist Educatie Markt 5 november

Beste docenten en gitarist-collega’s,

Zaterdag 5 november presenteren Gitaarschool Nederland, Guitar Matrix, EGTA en Gitarist gezamenlijk de Gitarist Educatie Markt in Q-Factory te Amsterdam. Een conferentie annex festival met alles over gitaar leren spelen en gitaar doceren, toegankelijk voor docenten, studenten én publiek!

Talent Podium

Alvorens jullie officieel uit te nodigen deze dag bij te wonen en het programma bekend te maken vraag ik jullie aandacht voor het volgende.

Tijdens de Gitarist Educatie Markt is er het ‘Talent Podium’, waar we talenten van jullie les praktijken willen laten spelen. Een jury zal de deelnemers van feedback voorzien en ‘Gitaarschool Nederland Talent 2016’ kiezen. (akoestisch en elektrisch)

Wie wil je voordragen?

Onze vraag: heb je een leerling (jonger dan 18 jaar op 5 november) die je wilt voordragen op dit Talent Podium voor te spelen? Geef die dan uiterlijk 16 oktober op aan ons. 
Stuur ons op info@gitaarschoolnederland de link van een video waarop jouw leerling te zien is, o.v.v. GSNL Talent 2016, met naam kandidaat, leeftijd, en de naam van de docent en/of gitaarschool. (audio mp3 mag ook)

Muziekkeuze is vrij! Eigen werk, bestaand repertoire, elektrisch, akoestisch, klassiek, jazz, rock, pop of anders … zolang er maar goed gespeeld wordt! Gitaarschool Nederland Talent 2016

De organisatoren van de Gitarist Educatie Markt kiezen de zes talenten die kunnen komen optreden en maken die keuze uiterlijk 20 oktober bekend aan de deelnemers. De optredens op zaterdagmiddag 5 november zijn 10 minuten, inclusief ombouw. Uitvoering is solo, met begeleidingstrack of maximaal een trio. Er is geen tijd voor complete bandwisselingen. De winnaar mag zich ‘Gitaarschool Nederland Talent 2016’ noemen. Als bonus plaatst de winnaar zich in de voorrondes van de SENA Young Talent Guitar Awards. De finalisten ontvangen een opbouwend verslag van een gerenommeerde jury.

Graag horen we jullie eerste reactie of je leerlingen hebt die je voor dit Talent Podium wilt gaan voordragen.

Met vriendelijke groet,

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply