OPROEP DEELNAME – Gitaarschool Nederland Talent 2017 –

Share Button

 

Beste docenten en gitarist collega’s,

Zondag 19 november presenteren Gitaarschool Nederland, Guitar Matrix, EGTA en Gitarist gezamenlijk voor de tweede keer de Gitarist Educatie markt in de Q factory te Amsterdam. Een conferentie annex festival met alles over gitaar leren spelen en gitaar doceren. Voor docenten, studenten én publiek!

Alvorens het programma bekend te maken graag eerst aandacht voor het volgende: 

Voor gitaarleerlingen die er uitspringen staat s’middags het (jong) talent podium gepland.

Geef ze kans op de inspirerende titel ‘Talent van het jaar 2017’ en meld ze aan!! 

Aanmelden:  

Maak een video waarin de kwaliteiten van jouw leerling goed naar voren komen en upload dat naar YouTube of ander platform (mp3 mag ook)

Mail de link voor 29 oktober naar info@gitaarschoolnederland o.v.v. GSNL talent 2017 , met naam kandidaat, leeftijd en naam docent en/of gitaarschool.  (leeftijdsgrens jonger dan 18 jaar op 19 november) 

Muziekkeuze is vrij ! Eigen werk, bestaand repertoire, elektrisch, akoestisch, klassiek, jazz, pop of anders, zolang er maar goed gespeeld wordt!

Gitaarschool Nederland Talent 2017

De organisatoren van de Gitarist Educatie Markt kiezen de zes talenten die kunnen komen optreden en maken die keuze uiterlijk 6 november bekend aan de deelnemers. De optredens op zondagmiddag 19 november zijn 10 minuten, inclusief ombouw. Uitvoering is solo, met begeleidingstrack of maximaal een trio. Er is geen tijd voor complete bandwisselingen. De winnaar mag zich ‘Gitaarschool Nederland Talent 2017’ noemen. Als bonus plaatst de winnaar zich in de voorrondes van de SENA Young Talent Guitar Awards. De finalisten ontvangen een opbouwend verslag van een gerenommeerde jury.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply